Tarieven

Trimskuorre

(Per 01-01-2024)

Voor honden werken we voor de meeste rassen en/of kruizingen met 'vanaf-prijzen'. U betaald in principe de prijs die u hier op de website kan vinden. Het is mogelijk dat de rekening uiteindelijk hoger uitvalt. Dit heeft dan te maken met het gedrag van uw dier in de trimsalon, de conditie waarin de vacht verkeerd of specifieke wensen die u heeft. U krijgt hier altijd uitgebreide uitleg over. 

Daarnaast hanteren we voor bepaalde honden een 'uurtarief'. Hiervoor is gekozen omdat bepaalde rassen per hond enorm verschillen qua hoeveelheid werk. Het zou dan niet eerlijk zijn om een gelijke prijs voor iedere hond te rekenen. Voor honden waarvoor een 'vanaf-prijs' is vastgesteld is het niet mogelijk om tegen uurtarief een behandeling te laten plaatsvinden.

Kunt u uw ras niet terugvinden in de tarievenlijst en wilt u een indicatie krijgen van de prijs? U mag altijd bellen voor een indicatie. Ook mag u met uw hond (binnen de openingstijden) altijd vrijblijvend binnenlopen voor een prijsindicatie. Houd er rekening mee dat aan een prijsindicatie geen rechten ontleend kunnen worden. Het kan dus zijn dat de rekening achteraf hoger of juist lager uitvalt.

Het standaard uurtarief voor honden ligt op € 45,00 per uur. Dit tarief geldt alleen voor vachten die in goede conditie verkeren.

Hieronder treft u een overzicht aan met 'vanaf-prijzen'. Deze lijst is niet uitputtend en zal geregeld worden aangevuld.

Image
Image
Image

Contact

Hûneskuorre  de Dôlle

de Dôlle 9
9269VB Triemen

Bereikbaar voor het maken van afspraken voor de Trimskuorre, vragen over het pension en/of Hun&Minsk

ma t/m vr 9:00 – 13:00

Tel: 06-2752 1354Privacy Policy

logo1