Pension

Het ontstaan van het idee om  een hondenpension te starten begon al snel nadat we begonnen met trimmen, veel mensen kwamen bij ons met de vraag of wij nog iemand wisten voor opvang voor de hond, de pensions in de buurt waren al snel volgeboekt of niet naar wens.  Maar doordat wij met vier kleine kinderen de tijd niet hadden om dit goed te organiseren werd het op de lange baan gegooid. Tot in 2018 het toch weer begon te kriebelen en we het idee kregen om toch kleinschalige opvang te creëren, en een mogelijkheid dat mensen hun hond voor het trimmen konden brengen en in de middag na het werken weer konden ophalen.48C84F1D 306B 4AD3 9F67 0AAF7990F92B 1772x1200


Voor het pension wilde ik het ook op mijn manier doen. Mijn idee was huiselijk, warm en toch schoon en fris. Avonden lang heb ik zitten zoeken naar ideeën op internet, en zo kwam mijn idee van de foto’s op de muur en bloembakken op de wanden. Alle honden op de muur zijn bekenden uit de salon of het pension, met dank aan fotograaf Roel Bergsma en Fotogeschenk hebben we een mooie sfeer gecreëerd  in ons nieuwe gebouw.

Wij hanteren een vrije opvang, dit houd in zoveel mogelijk vrijheid voor de hond zoals die dat thuis ook kent.  Maar ook met voldoende rust! De honden zijn op onbekend terrein met heel veel nieuwe prikkels. Als we de hond de hele dag buiten laten spelen, dan zullen de honden overprikkeld raken en zal dit stress creëren. Thuis slaapt de hond heel veel, en hier zal de hond, als hij of zij wakker is, meer spelen dan thuis, want speelkameraadjes zijn er genoeg. Speelkameraadjes worden door ons elke dag geselecteerd, dit betekent dat we vaak grote en kleine hondjes apart in speelweides zullen verdelen. Ook een oudere hond en een pup hebben meer rust nodig en daar houden wij rekening mee. Soms zult u zien dat er ook grote honden tussen de kleintjes doorlopen, dit komt dan vaak omdat die grote honden zich klein voelen en heel ongelukkig zijn tussen de grote honden. We streven ernaar dat elke hond zich bij ons op zijn gemak voelt en blij is. Wij plaatsen met regelmaat foto’s en filmpjes op Facebook zodat de eigenaren kunnen zien hoe het gaat met hun vakantieganger bij Huneskuorre de dolle.

Verblijft u hond langer dan een week bij ons, dan zullen wij uw hond GRATIS wassen voordat u hem weer komt ophalen. U neemt weer een lekker schoon en fris gewassen blije hond mee naar huis.

Verblijft uw hond korter bij ons en wilt u toch graag dat uw hond gewassen wordt dan is dat ook zeker mogelijk en kunt u dit aangeven bij de reservering.

Contact

Hûneskuorre  de Dôlle

de Dôlle 9
9269VB Triemen

Bereikbaar voor het maken van afspraken voor de Trimskuorre, vragen over het pension en/of Hun&Minsk

ma t/m vr 9:00 – 13:00

Tel: 06-2752 1354

Privacy Policy

logo1