Hûn & Minsk

Loopt u tegen gedragsproblemen aan met je hond? Dan helpen wij u graag!

Ons team gaat graag met u en uw hond aan de slag om de hond beter te leren begrijpen, problemen op te lossen en daardoor weer samen één te worden.

Onze training is volledig gebaseerd op het natuurlijk gedrag van de hond. Het fijne hiervan is dat we de hond geen kunstje aanleren maar werken met een methoden die uw hond meteen zal begrijpen.

Onze lessen bestaan uit sessies van 5 keer 1 uur in een groepje met andere mensen en honden, ieder met hun eigen probleem maar iedereen met 1 en het zelfde doel samen weer één worden. U hoeft bij ons niet bang te zijn als het mis gaat dat vinden wij juist mooi, hierdoor kunnen we u handvaten geven waardoor het daarna thuis wel goed gaat.

Valt uw hond uit aan de lijn naar andere honden, voorwerpen of mensen, trekt uw hond u over straat bij het uitlaten, kan uw bezoek niet veilig binnen komen of heeft u andere problemen binnen of buitens huis? Wees dan niet bang om contact op te nemen.

Naast de cusus voor gedragsproblemen geven we ook puppy cursus en puber cursus.
De puppy cursus is voor honden vanaf 8 weken tot 6 maanden oud en de puber cursus is voorhonden van 6 maanden tot een 1 jaar oud. 
De lessen bestaan uit sessies van 10 keer 1 uur.

In de puppy lessen vinden wij het vooral belangrijk dat de hond goed gesocialiseerd word, een hond kan alleen goed gesocialiseerd worden als de baas goed het natuurlijk gedrag van de hond kan herkennen, hier gaan wij u in begeleiden. Daarnaast maken we een begin met het opbouwen van een natuurlijke band tussen u en uw hond en het lopen aan de lijn. Dit uiteraard op een leuke, leerzame en speelse manier.

In de puber lessen gaan we het op een fijne manier wandelen aan de lijn uitbreiden met leuke oefeningen. Ook gaan we verder met het bouwen van vertrouwen tussen u en uw hond. Zoals naast lopen aan de lijn ook los leren lopen, wachten, impulscontrole en nog veel meer.

Met heel veel liefde en plezier helpen wij graag mensen om een stabiele band te krijgen met de hond.

 

nienke

Ik werk volgens de methode van Anniek Winters ( Cesar Milan ).  Ik ben zeer enthousiast over deze methode en ben hierdoor ook een eigen riem gaan maken die heel erg aansluit op deze methode (deze is verkrijgbaar bij ons in de salon).

In de salon kreeg ik vaak te horen over gedragsproblemen bij de hond.  Vaak wist ik wel waar het fout ging maar het op een juiste manier uitleggen aan de klant vond ik toch een hele uitdaging.  Daarom heb ik besloten om de opleiding bij O&O te volgen voor kynologisch instructeur. Voor mij was deze opleiding leerzaam, maar niet voldoende. Het plaatje was nog niet compleet. Vandaar dat ik de stap heb genomen om de opleiding bij Anniek Winters te doen. Al snel voelde ik me als een vis in het water en Anniek werd belaagd door mijn enthousiasme. Mijn verlangen is groot om meer te weten en te leren, en de bevestiging dat ik weet wat ik doe en goed bezig ben, was erg fijn. Om die reden heb ik besloten ook nog een cursus te doen bij Martin Gaus. Juist omdat deze twee “experts” volgens de media het niet eens zijn op vele vlakken, wou ik dit graag zelf ondervinden. Mijn bevindingen zijn dat veel dingen overeenkomen en dat vooral het welzijn van de hond en het begrijpen van de hond voorop staat. Vandaar ook mijn logo dat je op twee manieren kunt lezen : hond en mens en hondenmens, die worden samen één!

 


logo1