Trimskuorre

Voor het trimmen, van ras-en rasloze honden, groot en klWhatsApp Image 2022 04 26 at 4.38.30 PMein, bent u welkom bij ons ‘Trimskuorre de Dôlle’.
Sinds 2005 bestaat Trimskuorre de Dôlle en in het bezit van een gecertificeerd diploma. De Trimskuorre de Dôlle bevindt zich in de gemeente Kollumerland in het kleine plaatsje Triemen, oorspronkelijk ontstaan in een schuur en in de straat de Dôlle, vandaar de naam.

Elke vacht heeft vachtverzorging nodig. Wij kunnen kortharige honden helpen door de rui te versnellen en hierdoor zal in de periode tussen de behandelingen de vacht minder haar loslaten. Een hond met onderwol, zoals de herderachtige honden, kunnen we ontwollen met de ontwolmethode. Voor elk ras en vachttype is een passende oplossing. Wij hanteren trimschema’s die bij het ras horen, heeft u andere wensen, dan horen wij dit graag van u.
Uw hond wordt individueel behandeld, maar het kan zijn dat er op hetzelfde moment meerdere honden aanwezig zijn. Als uw hond hier absoluut niet tegen kan, dan kunt u dit aangeven en word dit anders ingepland.

Er wordt van te voren een tijd met u afgesproken, of u wordt gebeld zodra de hond klaar is. Dit zodat uw dier niet onnodig lang hoeft te wachten. Wij houden rekening met de afstand die u moet afleggen om uw hond weer op te halen. Komt u iets later, dan hebben wij een prettige wachtruimte voor uw hond waar hij heerlijk kan bijkomen.
Mocht het zo zijn dat u verwacht dat u niet direct de hond weer op kunt halen, meld dit dan alstublieft tijdens het maken van de afspraak, zodat wij weten waar wij rekening mee moeten houden. De mogelijkheid voor dagopvang is aanwezig. Duurt het een behoorlijke tijd voor u terug bent om u hond op te halen, dan zullen wij €7,50 rekenen voor de opvang van uw hond. Als uw hond hier langer moet verblijven kan dit in overleg, dan gelden hiervoor de dagtarief prijzen.

Wassen, drogen, oren controleren/verzorgen en de nagels knippen zijn standaard bij de behandeling inbegrepen, tenzij anders met u is afgesproken.
Behandelingen uitsluitend na telefonische afspraak. Houdt rekening met wachttijden en maak tijdig een afspraak. Afspraken die direct na de trimbeurt gemaakt worden hebben onze voorkeur. Of 3 a 4 weken voordat u van plan bent de hond te laten trimmen. Dit ter voorkoming van teleurstellingen.                      

Wij vinden het prettig om te weten wat we het goed doen en dat u tevreden bent, maar van kritiek kunnen we ook leren. Wij horen dan ook graag uw mening.
Vertel ons uw wensen duidelijk en zeg eerlijk wat u ervan vindt, zo komen we uiteindelijk altijd tot het gewenste resultaat.

Wij houden u graag als tevreden klant

Trimskuorre de Dôlle


logo1